Våre kurs

Klasseromskurs

Zirius Kompetanse tilbyr klasseromskurs i tillegg til e-læring. Vi vil til enhver tid ha tilbud om kurs på fastsatte steder, og setter opp kurs etter behov. Ta kontakt dersom du ønsker kurs i din bedrift!

Oversikt over klasseromskurs

                                         

E-læringskurs

Zirius Kompetanse skal være en komplett kurstilbyder for deg som bruker Zirius. Vi vet hvor verdifull tiden er for deg, og ønsker å gi deg muligheten til å få hjelp og opplæring når du trenger det!

Kursene våre er tilpasset deg som er ny med systemet, men også deg som har brukt systemet en stund. Her skal du få en innføring i selve systemet Zirius og en god opplæring innenfor de områdene du skal bruke systemet til. Mange syns det blir veldig mye informasjon på én gang når de skal sette seg inn i nye systemer, og vil derfor ha godt utbytte av å ta kurs i sitt eget tempo. Kursene er også lagt opp slik at du kan bruke dem som oppslagsverk etter at du har tatt dem, og dette vet vi er til nytte for brukerne.

Har du brukt systemet en stund kan det være at du har vent deg til å bruke det på én måte, men det kan være mange uoppdagede muligheter i Zirius det kan være lurt å ta en titt på.

Du kan også snakke med andre på forumet, ta opp temaer du lurer på eller vil vite mer om, eller få tips om hva andre gjør for å løse sine problemer.

For å ta våre e-læringskurs må du ha tegnet medlemskap


Kom i gang med Zirius


Zirius Regnskap


Zirius Prosjekt


Zirius PortalSist endret: mandag, 3. september 2018, 12:58